< < < 1 3

13 Languages + اللغات 13 + Idiomas + 13 语文 + 13 Langues + 13 言語 + 13 Sprachen + 13 언어 + 13 Lingue + 13 языки + 13 Línguas + 13 γλώσσες + 13 Talen.
***************************************************************

Συνέντευξη στο Roberto Faraut García:

01) Πότε και πού γεννιέστε;
* Γεννήθηκα τα 31 του Δεκεμβρίου του 1968 Durazno στην πόλη, Ουρουγουάη, Νότια Αμερική.

02) Πού ζήσατε στην εφηβεία σας;
* Έζησα σε Montevideo δεδομένου ότι 14 ετών. Έχω ζήσει μεταξύ Montevideo και Durazno.

03) Γιατί αποφασίσατε να μελετήσετε τα τύμπανα;
* Συμπαθώ τη μουσική πάρα πολύ δεδομένου ότι ήμουν αγόρι. Σε οκτώ χορούς εβλέίδα σε Miguel Romano με τη ζώνη του "Quo Vadis". Όταν ήμουν 17 ετών, άρχισα να μελετώ σε Montevideo. Στην πόλη Durazno δεν υπήρξε κανένας δάσκαλος τυμπάνων.

04) Ποιοι ήταν οι δάσκαλοί σας;
* Arturo Barros από τον Ιούλιο του 1986 μέχρι τον Νοέμβριο 1987, Miguel Romano, από τον Απρίλιο του 1988 μέχρι τον Νοέμβριο 1989, πιό πρόσφατων έχω μελετήσει τα διαφορετικά βιβλία. Επιθυμώ να γράψω τις σελίδες μου για να τους μελετήσω και σύντομα για να δημοσιεύσω τα νέα βιβλία μου.

05) Μελετήσατε ή κάτι περισσότερο σχετικό με τη μουσική;
* Μελέτησα την κλασική κιθάρα με Eduardo Barca στο θερμοκήπιο Municipal της πόλης Durazno. Μελέτησα ένα έτος κλασικού πιάνου με Clara Inciarte de Bozzano στο θερμοκήπιο. Απασχολήθηκα σε επτά έτη στην ντισκοτέκ Eros Héctor και "Bado" Rielli. Είχα ένα πρόγραμμα σε Radio Durazno, από Μάιος το 1998 μέχρι τον Δεκέμβριο 2000 Του αποκαλούμενο: "Cuatro Lunas" και "El Lado Oculto de la Luna". Περνούσα τα βίντεο σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Πώλησα CDs στη μελέτη μου όπου δίδαξα τις κατηγορίες, από το 1998 έως το 2006.

06) Όποια ήταν η πρώτη σημαντική συναυλία σας;
* Η σημασία των συναυλιών ή των αποδόσεων είναι σύμφωνα με τη στιγμή και την ηλικία που έχετε. Θυμάμαι την πρώτη συναυλία "La Musa" του θεάτρου "La Candela" το 1992. "Todo Mal con tu Abuela" στο στάδιο Durazno, με 2.500 ανθρώπους ...

07) Όποια ήταν η πρώτη καταγραφή σας σε μια μελέτη;
* Μια επίδειξη με 4 τραγούδια το 1990 με "La Musa" με Colomba Biasco στο στούντιο LP.

08) Πώς αυτό είναι η ρουτίνα μελέτης, στις ώρες και θεματικές σας;
* Ο θεματικός ποικίλλει κάθε έτος. Μελέτη μεταξύ 3 και 5 HS ανά ημέρα της Δευτέρας μέχρι την Παρασκευή. Από 9 έως 12 HS. το πρωί. Αρχίζοντας με μια ώρα μερικά από τα 40 στοιχεία ή/και τους "συνδυασμούς χεριών που επινοούνται από το μου" στο μαξιλάρι πρακτικής. Βασικά είναι: Εάν έχετε τις 16$ες σημειώσεις κάθε φραγμού, παίζω κάποιο "ισχυρό" με ένα χέρι και κάνω μια μελωδία. Και το υπόλοιπο "μαλακό" με το άλλο χέρι. Ποικίλλω συνεχώς όπως εγώ έπαιζα μια κιθάρα σόλο. Επίσης παίζω τις μελωδίες, χρησιμοποιώ όλα τα τύμπανα, παίζω τις μελωδίες με τα πόδια ή τα χέρια. Είναι χιλιάδες δυνατότητες. Δείτε το αρχείο με 109.800 ασκήσεις της δημιουργίας μου.
* Έπειτα παίζω μια ώρα των ρυθμών στους αργούς χρόνους (40 - 130 κτυπούν ανά λεπτό) που συνδυάζουν τα διπλά βαθιά τύμπανα, παραλλαγές κυμβάλων (μερικές με μορφή λατινικών κλειδιών μουσικής) και τα τύμπανα γεμίζουν. Εδώ είναι όπου δημιουργώ τα πράγματα για τα βιβλία και τους μου αναθεώρηση κατ' επανάληψη κατά τη διάρκεια των μηνών.
* Η τελευταία ώρα, χωρίς μουσική ανάγνωσης, προσπαθώ να παίξω με περισσότερη ταχύτητα όπως είναι δυνατός με τα πόδια και τα χέρια. Προσπαθώ όχι της έντασης και παίζω το όλο εγώ μπορώ και εικόνα σε αυτήν την στιγμή.
* Μετά από αργά, παίζω "χωρίς να μελετήσω" μια ώρα περισσότερο στα τύμπανα, μεταξύ των κατηγοριών, συχνά με τη μουσική που ξέρω καλά. Επίσης κατά τη διάρκεια των 4 ή 5 καθημερινών κατηγοριών, παίζω 30 λεπτά σε ένα μαξιλάρι unisonous με το σπουδαστή και με τα πόδια μου στο πάτωμα. Τα τελικά 15 λεπτά κάθε κατηγορίας εμείς "που φράσσουμε" με δύο τύμπανα.

09) Πόσους σπουδαστές διδάσκετε τώρα;
* Του Απριλίου μέχρι τον Νοέμβριο διδάσκω μεταξύ 16 και 22 μεμονωμένων σπουδαστών και σε άλλους 12 έως 16 σπουδαστές που ήρθαν μισή ώρα την εβδομάδα με μια συμφωνία με το θερμοκήπιο Municipal της πόλης Durazno.

10) Πώς διανέμεται μια ώρα της κατηγορίας με σας;
* Αρχίζει με 5 λεπτά ελεύθερα για το σπουδαστή, σύντομα 15 λεπτά της αναθεώρησης της προηγούμενης κατηγορίας και συνεχίζει περίπου 25 λεπτά της εξήγησης και την ανάπτυξη του νέου θέματος και τελειώσαμε με ένα "μπλοκάρισμα" με δύο τύμπανα χρησιμοποιώντας ό,τι μάθαμε πριν.

Θα συνεχιστεί ...














Earth´s drummers since 08 october 2007 ...

the best drummers are from ...

Copyright 2007/2015 by Tito. International Copyright Secured. All Rights Reserved. No part of this web site may be reproduced in any form or by any means without the prior written permission of the Publisher.
Todos los derechos reservados. Cualquier copia no autorizada de este material queda sujeta a las penas detalladas en la Ley de Derechos de Autor. Esta página web se encuentra registrada en A.G.A.D.U.